Roland ECO SOL MAX

Eco-Sol MAX® i Eco-Sol Max 2® su Rolandove inovativne i nagrađivane boje. Dostupne u CMYK-u s dodatkom metalik srebrne, bijele, “lightova” i drugih opcija, pružaju vrhunsko rješenje ispisa za grafike koje zahtijevaju više standarde u pogledu boja i performansi.

OVERVIEW

Eco-Sol
Eco-Sol MAX® i Eco-Sol MAX 2® odražavaju vrhunsku boju bilo da se gledaju iz daljine ili izbliza. Eko-Sol MAX proširena paleta boja pruža izuzetno svijetle crvene, zelene i plave boje.

Brzo se suši i veže
Eco-Sol MAX boje brzo se suše te se snjima s njima se može printati na najrazličitije podloge. Ova prednost povećava produktivnost.

Boja koja voli vanjsku primjenu
Eco-Sol MAX boje izrađene su za dugotrajne performanse, s trajnošću na otvorenom tri godine ili više, bez laminiranja. * Za uporabu na vanjskim grafikama koje obično uključuju složenu završnu obradu i zadržavaju kvalitetu tijekom procesa dorade koji uključuju zavarivanje, šivanje i pričvršćivanje alkica. Izuzetno je otporna na ogrebotine.

Niski troškovi održavanja

Eco-Sol MAX boje poboljšavaju rad Rolandovih strojeva i pružaju niže troškove rada što ćete cijeniti i vi i vaši kupci..

GREENGUARD Certifikat
Eco-Sol MAX® i Eco-Sol MAX® 2 ispunjavaju neke od najstrožih svjetskih standarda za nisku emisiju organskih spojeva (VOC) u zatvorenom prostoru. GREENGUARD Certifikat podržavaju tvrtke poput Rolanda koje time daju svoj obol promicanju globalnih standarda zaštite okoliša. Za više informacija posjetite www.greenguard.org

Dizajnirane za VersaWorks
Eco-Sol MAX boje dizajnirane su za najbolje performanse s Roland VersaWorks RIP softverom. Roland media profili omogućuju postizanje izvanredne kvalitete ispisa na raznim materijalima.